top of page
20211014_111250.jpg

Wie zijn  mijn klanten?

Ik werk met krachtige, sterke vrouwen. Wat niemand van ze verwacht is dat ze zich regelmatig wegcijferen of over zich heen laten lopen. Dat zit hem soms in heel kleine dingetjes: een kantinedienst draaien waar je niet op zit te wachten of een bemoeizuchtige buitenstaander die een opmerking maakt over hoe jij je kinderen opvoedt etc.

Vaak doen deze vrouwen enorm hun best en proberen ze met iedereen rekening te houden. Ze zijn energiek, vlot, nieuwsgierig, vrolijk, positief, empathisch, integer en eerlijk. Ze zijn goed opgeleid, hebben veel interesses, op literair, cultureel, milieu en spiritueel vlak, maar staan met beide benen op de grond. Het glas is niet half leeg, maar half vol, problemen kun je oplossen en  humor een prachtig middel om te relativeren.

 

Maar...... wat als de rek er even uit is? Je bent moe of reageert kortaf naar mensen in je omgeving. Misschien wordt de mug een vervelende olifant en/of donderen de ballen die je omhoog houdt met meerdere tegelijk op de grond?

Deze vrouwen willen niet meer gebukt gaan onder hun to-do lijstjes, overvolle agenda’s, sociale verplichtingen. Ze willen weer de regie in eigen handen nemen. Maar waar begin je dan in godsnaam?

bottom of page